BLOK SPELLETJES

Klik blok spelletjes

Zoals de naam al zegt draaien deze games helemaal om blokken. Op Funbox vindt u de leukste verzameling blok spelletjes. Ons aanbod is ontzettend ruim en varieert van makkelijke spellen tot moeilijke spellen. Blokken spellen zijn afkomstig van de fysieke blokkendozen die vroeger veelal gebruikt werden. Een blok is een stuk speelgoed gemaakt van hout of kunstof van een eenvoudige driedimensionale vorm. Meestal wordt er door kinderen met een gehele collectie blokken gespeeld. Met deze blokken kunnen dan eenvoudige bouwwerken gemaakt worden.
Typische vromen voor blokken zijn kubussen, balken, prisma’s of cilindervormen. Door deze vormen is het erg gemakkelijk spellen te bedenken. Van oudsher hebben de blokken geen opdruk maar zijn ze effengekleurd of zelfs van onbewerkt hout.

Online blokken spellen zijn ontstaan op het moment dat veel spelletjes van fysieke vorm naar online vorm zijn veranderd. Online klik blok spelletjes is slechts een variant van vele andere blok spellen. Vaak is het de bedoeling dat je deze blokvormen in een bepaalde vorm laat passen door erop te klikken, vandaar ook de naam klik blok spelletjes.

Andere sub categoriën binnen 3 op een rij spelletjes zijn bubble shooter, wissel en klassieke spelletjes

 

Bent u ook nieuwsgierig naar de allernieuwste klik blok spelletjes? Neem dan een kijkje op Funbox

GOLD RUSH - TREASURE HUNT

SPEEL GOLD RUSH - TREASURE HUNT NU!