ACTIE SPELLETJES

Actie spelletjes

Een relatief nieuw maar populair genre zijn actie spelletjes. Zoals de naam al zegt zitten deze boordevol met spanning en gevaarlijke situaties. Voordat je een actie spel speelt weet je nooit wat je allemaal tegen kunt komen. Actiespellen zijn geschikt voor de speler die op zoek is naar spanning en uitdaging.

Online actie spelletjes

Actie spelletjes zijn afkomstig van andere soorten online games. Door het jarenlange succes van online spelletjes is de standaard van games enorm omhoog gegaan, dat heeft tot gevolg gehad dat tegelijkertijd de kwaliteit van deze spellen ook enorm is verbeterd. De meeste actie games zijn tegenwoordig van zeer hoge kwaliteit.  In elke actiegame zit een element van spanning waardoor de speler wordt uitgedaagd om het snelste te zijn. Tijd speelt ook een belangrijke rol. Bent u altijd op zoek naar spanning? Dan zijn de actiegames van Funbox iets voor u!

Speel actie spelletjes

Actiegames zijn voor jong en oud maar als het daadwerkelijk gaat om het winnen van de game zullen toch de behendigere spelers winnen. Actie games voldoen de speler vaak in de behoefte van spanning en uitdaging. Door middel van het winnen van de uitdagingen komt je steeds verder in de game. Uiteindelijk zal de ultieme opdracht ervoor zorgen dat u de het spelletje wint of niet. 

Voorbeelden van popualire actie spelen zijn Royal Envoy, Planten ten Zombies en Peggle.

Andere populaire genres zijn bubble shooter, mahjong en zoek en vind spelletjes

ROYAL ENVOY 2

SPEEL ROYAL ENVOY 2 NU!