ONLINE SPELLETJES

Online spelletjes

Online spelletjes zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Niet alleen onder kinderen en jong volwassenen, maar ook onder ouderen. Dit is natuurlijk ook niet zo gek. Online spelletjes kun je alleen spelen of tegen anderen die ook online zijn op dat moment. Het kan op elk moment van de dag en dit zorgt ervoor dat je minder afhankelijk bent van anderen dan wanneer je een normaal bordspel wilt spelen.

Tegenwoordig besteed driekwart van de Nederlandse bevolking tijd aan het spelen van spelletjes. Door de groeiende behoefte aan games ontstaan er dan ook steeds meer online game portals, zoals Funbox. Funbox is nieuwe spelletjessite met een ruim aanbod van de leukste en meest verslavende online spelletjes. We hebben een gigantisch assortiment van alle soorten spelletjes die online zijn te spelen. Probeer bijvoorbeeld eens één van onze mahjong of bubble shooter spellen. Al onze spellen zijn gratis en beschikbaar in het Nederlands.

Onze absolute toppers zijn de 3-op-een-rijspelletjes. Hiervan is dan ook een mooie selectie op onze site te vinden. Bepaal zelf welk niveau en in welke omgeving je wilt spelen; het aanbod is zo ruim dat er zonder twijfel voor ieder wat wils is.

Het voordeel van Funbox ten opzichte van andere aanbieders van online games is het feit dat de spellen van Funbox stuk voor stuk geselecteerd zijn voor elke leeftijdscategorie. Kinderen vanaf 10 jaar zullen de spellen net zo goed begrijpen als volwassen. Elk spelletje begint met een korte inleiding over de doel van het spel en hoe je het spel werkt. Daarna volgt het zich vanzelf! Mocht je de inleidingen te lang vinden kun je deze gewoon overslaan; maar bij onze jongere bezoekers is een klein beetje uitleg meestal wel welkom.

Gratis online spelletjes

Het aanbod gratis spelletjes is nu al enorm en blijft maar  groeien. Niet alleen bieden we steeds meer spellen aan, ook kome er steeds meer categorieën bij. Voorbeelden zijn onze woord, puzzel en zoek-en-vindspelletjes; deze worden regelmatig aangevuld. Met aanvulling bedoelen we niet alleen het uitbreiden van het assortiment en dus meerdere spellen toevoegen maar tegelijkertijd ook zorgen dat de spellen in allerlei verschillende thema’s te spelen zijn. Doordat ons aanbod zo gevarieerd is zit er voor iedereen wel wat leuks bij.

Funbox is dan ook een van de meest populaire gameplatformen van dit moment. Wij doen ons uiterste best om ons aanbod up-to-date te houden en de beste games aan te kunnen bieden. Wil je meer weten over het ontstaan van online spelletjes klik dan hier

SKIP-BO CASTAWAY CAPER

SPEEL SKIP-BO CASTAWAY CAPER NU!