PUZZEL SPELLETJES

Puzzel Spelletjes

Frequente gamers zijn vaak gek op puzzel spelletjes, deze zijn niet alleen leerzaam maar vaak ook ontzettend leuk om te spelen.

Veel gamers weten het niet, maar deze spelletjes dragen bij aan de ontwikkeling van het brein. Door het spelen worden de hersenencellen uitgedaagd en tevens fris en scherp gehouden. Door regelmatig games te spelen ontwikkel je vaardigheden en je zult merken dat hoe vaker je speelt des te handiger je wordt in het oplossen er van. De meest popualire puzzles zijn jigsawsudoku en mahjong spelletjes. 

Online puzzel spellen

Puzzel spellen worden steeds vaker online gespeeld maar de oorsprong van het spel ligt in de 18e eeuw. Vroeger werden landkaarten door kaartenmakers in stukken opgedeeld om deze vervolgens weer bij elkaar te laten zoeken door mensen en dit was de eerste echte legpuzzel. Sindsdien werden ze gebruikt als educatiemiddel en werd het een veelgebruikt onderdeel van de lesstof voor kinderen.

Rond de 19e eeuw waren het de Engelsen die de puzzel voor het eerst als vermaak zagen en er daadwerkelijk spellen van maakten. Deze werden in de eerst instantie gespeeld door kinderen maar later ook door volwassenen.

Speel puzzel spellen

Puzzel spellen hebben als doel de speler even flink aan het werk te zetten en te testen. Er zijn vaak verschillende elementen zoals tijd, logica en inzicht die belangrijk zijn om de speler uit te dagen. In principe verschillen online games niet heel veel van bord varianten. Online puzzel spellen spelen bieden juist vele voordelen, zo hoef je geen pen te gebruiken om de scores op te schrijven en is het niet nodig om een bord te gebruiken.

Op Funbox kun je de meest populaire spellen spelen zoals Mahjong Fortuna, en Sudoku.  
 

MAHJONGG CLASSIC

SPEEL MAHJONGG CLASSIC NU!