SUDOKU SPELLETJES

Sudoku spelletjes

Een Sudoku is een puzzel bestaande uit  9 bij 9 vakjes die gegroepeerd zijn als negen blokken van drie bij drie vakjes. In de vakjes moeten de cijfers 1 tot en met 9 worden ingevuld. Echter moet er voor worden gezorgd dat in elke horizontale lijn én in elke verticale kolom en in elk van de 9 blokjes de cijfers 1 tot en met 9 een keer voorkomen. Vaak zijn in een aantal puzzels de cijfers al ingevuld.


In de eerste instantie was het alleen mogelijk om deze spelletjes op papier te spelen maar tegenwoordig zijn er ook genoeg online Sudoku spelletjes te vinden.  Het spelen van Sudoku spelletjes kan behoorlijk moeilijk zijn. Er zijn verschillende gradaties in Sudoku spelletjes. Zo zijn er diverse makkelijke varianten, maar er bestaan ook puzzels die ontzettend moeilijk zijn om op te lossen. Daarnaast zijn er geen tactieken die u kunt gebruiken, maar moet u gewoon goed nadenken. Hoe vaker u oefent hoe makkelijker het zal gaan.

Naast Sudoku is ook Mahjong een erg populair puzzel spel. Probeer eens Mahjong Fortuna. Dit is een van de meest gespeelde Mahjong spellen. 

SUDOKU

SPEEL SUDOKU NU!