De populairste zoek en vind spelletjes

Zoek en vind spelletjes zijn de laatste jaren erg populair geworden. Deze type spellen worden steeds mooier en spannender gemaakt. Wij hebben speciaal voor jullie de meest populaire spelletjes van moment onder elkaar gezet.

1. Kapitein Charley Morgan pakt Baron Edward Moore op! In Golden Trails 2 – The Lost Legancy ga je onderzoeken waarom de Baron is opgepakt en wat hij met piraten te maken heeft. Vind alle voorwerpen en aanwijzingen om de Baron te helpen; je kunt piraten neerschieten voor extra hints. Soms moet je voorwerpen uit verschillende ruimtes bij elkaar brengen om zo een nieuw voorwerp te vinden en help voordat het te laat is!

2.  Marooned 2 – Secrets of the Akoni is een van de lastigste zoek-en-vind spellen. De hints zijn niet duidelijk dus je bent erg op jezelf aangewezen; niet echt geschikt voor de onervaren speler dus. Als je alle voorwerpen hebt gevonden in een level kun je een object vrijspelen, deze heb je later nodig om het mysterie te ontrafelen! Gaat het jou lukken om alle voorwerpen weer op hun plek te krijgen?

3. Een rare brief zegt je dat je in gevaar bent, hij is verstuurd in 1963! Er staat in dat je onmiddellijk naar Mortlake Mansion moet komen, want jij bent de laatste hoop.. In elke kamer liggen voorwerpen verborgen die je moet zoeken. Sommige voorwerpen heb je weer nodig om andere ruimtes te kunnen openen. Je hebt onbeperkt hints, alleen als het amulet leeg is moet je even geduld hebben  tot het weer gevuld is. Vind alle amuletten en kom erachter waarom dit geheimzinnig huis perse jouw hulp nodig heeft! 

4. Chronicles of Albian – The Magic Convention! De bijeenkomst van de grootste tovenaars en magiërs zal worden gehouden in het kasteel van jouw tante! Alleen het kasteel is een rommel en moet nodig opgeknapt worden, want zoals het er nu uitziet kan het echt niet aan de beroemdheden worden getoond. Je tante vraagt jouw hulp om het kasteel weer te laten stralen! Door de voorwerpen te zoeken kun je geld verdienen om zo nieuwe onderdelen voor het kasteel te kopen. Om hints te krijgen moet je de toverstokjes vinden; zij helpen je verder. Zal het kasteel op tijd af komen voor de gasten arriveren?

5. ‘The Treasures of Mystery Island’ is zeker niet het eenvoudigste zoek-en-vind spel. Alex, medewerker van een postbedrijf, moet per vliegtuig een lading brengen naar een eilandje in de Atlantische Oceaan. Alleen loopt dit niet helemaal volgens plan; het vliegtuig wordt geraakt door de bliksem en stort neer. Als Alex bijkomt, heeft hij geen idee waar hij is. Hij wil naar huis bellen alleen is de telefoon stuk! Voordat je het missende onderdeel kunt vinden moet je eerst andere voorwerpen vinden om de talisman te helpen. Durf jij de uitdaging aan?

Laat ons weten op Facebook wat jullie favoriete zoek en vind spel is!

Deel op TwitterDeel via email

Laat wat van je horen

*