Populairste Puzzel spelletjes

Hieronder de top 5 van de meest populaire puzzel spelletjes van het moment!

Veel plezier met spelen.

1.  Mahjongg Classic is de originele variant van mahjong. Met de tekens die ook in Azië gebruikt worden valt het nog niet mee om de verschillende steentjes van elkaar te onderscheiden. Bij elke combinatie die je maakt komt er weer wat extra tijd bij. Ook wordt er aangegeven hoeveel zetten je nog kunt doen voordat je vastloopt. Lukt het jou om binnen de tijd het hele bord leeg te spelen? Dit spel is een mooie uitdaging voor de ervaren mahjongspeler.

2.  Mah Jong Quest – in deze versie van mahjong gaat er om dat je de ying en de yang stenen met elkaar verbind. Hiervoor moet je ze eerst vrijspelen. Je moet goed opletten welke stenen je combineert want je kunt sommige nog wel eens in een later stadium nodig hebben!  Met behulp van bommen en magneten kun je overbodige stenen uit de weg ruimen. Fijne aan dit spel is dat je precies kunt zien hoeveel zetten je nog kunt doen. Dit spel is geschikt voor alle leeftijden; genoeg plezier voor jong en oud dus!

3. In Hotel Mahjong  maak je kennis met allerlei verschillende vormen van mahjong. Zo moet je in level twee bijvoorbeeld combinaties maken van drie stenen in plaats van twee. Dit houdt je scherp! De figuren zijn goed te onderscheiden, maar door de Chinese tekens die er gebruikt worden zit er wel een uitdaging in. Ga de uitdaging aan en laat binnen de tijd alle stenen verdwijnen!

4.  Kies bij Mahjong Escape tussen de dynamische en de klassieke variant! Bij klassiek begin je bij de ouderwetse schildpadvorm, daarna zullen elke levels een andere vorm krijgen om het zo moeilijk mogelijk te maken. Bij de dynamische variant begin je bij 2000 voor Christus en moet je naar 1912 na Christus. Je moet de Chinese wijsheid vrijspelen en ze de verloren schatten verzamelen! Let op: deze versie van mahjong gaat niet op tijd en je kunt zelf kiezen of je de stenen die beschikbaar zijn markeert of niet; zeer geschikt dus voor de wat minder ervaren speler!

5.  Mahjong Artifacts – het spel waarbij je kunt kiezen tussen de het klassieke spel, de verhaal-editie of de eindeloos-editie. Dit is een niet al te moeilijke versie van mahjong en dus geschikt voor elke leeftijd. De verhaalvorm is de basis; er loopt geen tijd en je mag zoveel hints vragen als je wilt. Door de het verhaal uit te spelen kun je de andere twee varianten openen. Heel veel speelplezier!

Deel op TwitterDeel via email

Laat wat van je horen

*