TIME MANAGEMENT SPELLETJES

Time management spelletjes

Fanatieke gamers hoef je het begrip time management spelletjes niet uit te leggen. Voor diegene die het niet weten dit is het genre dat al vanaf het begin af aanwezig is.

Zoals de naam al zegt draait het bij deze spelletjes om tijd. In deze spellen is het meestal de bedoeling dat je bepaalde doelen behaalt onder tijdsdruk. Er zijn diverse varianten zoals moderestaurant en boerderij spelletjes.

Online time management spelletjes

Deze variant is tegelijkertijd ontstaan met games/ computerspelletjes. Deze spelletjes zijn niet meer weg te denken uit de categorie online spelletjes. Per jaar worden er miljoenen spelletjes gespeeld door fanatieke gamers. Twee zeer bekende varianten van zijn Farm Frenzy en Ranch Rush.

Speel time management spelletjes

Ook al zijn er diverse Time management spelletjes ze bezitten allemaal hetzelfde basis principe, wat vrij eenvoudig is. Je moet voldoen aan de vooraf gestelde opdrachten en dat moet je doen met de daarvoor beschikbaar gestelde tijd.  In de praktijk is het natuurlijk een stuk lastiger en naarmate het spel vordert wordt het vaak ook steeds moeilijker om deze vooraf gestelde doelen te behalen. Je gaat continue het zenuwslopende gevecht aan met de factor tijd. Hou jij van spelen onder druk? Dan ben jij de geschikte speler voor deze games. 

HEART'S MEDICINE - SEASON ONE

SPEEL HEART'S MEDICINE - SEASON ONE NU!