ZOEK EN VIND SPELLETJES

Zoek en Vind Spelletjes

Heb jij een scherp oog voor detail en houdt je van spelletjes? Dan zijn de zoek en vind spelletjes van Funbox echt wat voor jou. Onze uitgebreide collectie met meer dan 40 verschillende zoek en vind spelletjes zorgt gegarandeerd voor urenlang speelplezier. Voor gewoon even tussendoor of een hele avond zoek en vind plezier; bij Funbox ben je aan het juiste adres!

Speel zoek en vind spelletjes

Bij het spelen van zoek en vind spelletjes is de opdracht om bepaalde voorwerpen zo snel mogelijk te vinden. Naarmate het spel vordert wordt het vinden van die voorwerpen steeds moeilijker en zal jouw oplettendheid steeds verder op de proef worden gesteld. Bij Funbox zijn er erg veel verschillende zoek en vind spelletjes te spelen maar de basis blijft hetzelfde. Vindt een aantal (kwijtgeraakte) voorwerpen en speel het spel uit!

Online zoek en vind spelletjes

De online zoek en vind spelletjes van Funbox zijn erg spannend. Ga verschillende kamers binnen om de objecten te vinden die je nodig hebt om verder te komen in het spel. Je weet alleen nooit wat je in de volgende kamer te wachten staat! Moet je een puzzel oplossen of een tegenstander verslaan? Hoe meer verstopte objecten je vind, hoe verder je komt in de spelletjes en hoe moeilijker het wordt. Op Funbox zijn alle soorten zoek en vind spellen zoals avontuur spelletjes en puzzel spelletjes te spelen. Een aantal voorbeelden; Mortimer Beckett and The Time Paradox,  Samantha Swift and the Hidden Roses of Athena en Big City Adventure Sydney

HIDDEN MAGIC

SPEEL HIDDEN MAGIC NU!